Tiener scoort briljant uit penalty, trucjes niet gewaardeerd in België

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tiener scoort briljant uit penalty, trucjes niet gewaardeerd in België

'Een routinier als Vormer of Mechele haalt je onderuit om je te laten voelen dat je zoiets niet doet. Zelfs in Barcelona doen ze dat niet, ook niet als ze 7-1 voorstaan.'
• Standard Luik-speler Moussa Djenepo liet afgelopen weekend met wat technische hoogstandjes zien wat hij in huis had tegen Club Brugge. De overstapjes en trucjes werden echter niet door iedereen gewaardeerd. Sporza-verslaggever Eddy Snelders vindt dat Djenepo geluk had dat Ruud Vormer niet zijn directe tegenstander was, want dan had hij weleens geblesseerd van het veld kunnen gaan. Ook Standard-trainer Michel Preud'homme vond de actie van Djenepo overigens niet handig.

Jeroen Zoet heeft zijn oude club Veendam 1894 een mooie dienst bewezen. De doelman van PSV heeft in samenwerking met de hartstichting een AED geplaatst bij de amateurclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Niet iedereen is dodelijk vanaf elf meter, vraag dat maar aan bijvoorbeeld Clarence Seedorf, Jaap Stam en Frank de Boer. Andere spelers kennen geen enkele twijfel is daar is de achttienjarige Norik Avdalyan van de Russische club Rubin Kazan duidelijk een voorbeeld van. Wát een penalty!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Romario deed een gooi naar het gouverneurschap in de Braziliaanse staat Rio de Janeiro. De voormalig PSV'er slaagde er niet in voldoende stemmen te winnen voor de positie. Sterker nog, hij eindigde met ruim acht procent slechts op de vierde plaats. Dat was gezien de peilingen – waarin Romario tweede stond – een bittere pil. 'Het is een verrassing, niet alleen voor mij, maar voor veel van mijn campagnemedewerkers. Maar als je verliest is dat omdat je fouten gemaakt hebt. Misschien hebben de kiezers toch gedacht dat andere kandidaten overtuigender waren dan ik.'

'Die man heeft alles gewonnen en nu doen we net alsof het een achterlijke Joepie is. Hij zei terecht dat als het regent de mensen naar Mourinho wijzen. Natuurlijk, het voetbal kan beter. Maar dat wijzen naar hem, daar kan ik al een tijdje niet goed meer tegen.'
Willem van Hanegem was oprecht blij dat José Mourinho zaterdag met Manchester United na een achterstand nog won van Newcastle United (AD)

'Verschrikkelijk, de heer Kuipers gedraagt zich heel arrogant. Sommigen denken het toch beter te zien dan de VAR.'
Pierre van Hooijdonk steekt bij Studio Voetbal zijn ongenoegen over het optreden van scheidsrechter Björn Kuipers niet onder stoelen of banken. De arbiter hield ook na het raadplegen van de videoarbiter vast aan zijn beslissing FC Utrecht een strafschop toe te kennen na vasthouden van NAC-verdediger Menno Koch.

• We zien het vaker; keepers die mee naar voren gaan om een dreigende nederlaag te voorkomen. Rafal Gikiewicz deed het zondag namens Union Berlin ook. En de keeper had succes. Zijn kopbal bezorgde Heidenheim een kater en hemzelf een heldenrol (1-1).

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.