Pogba verbijsterd en boos na geruchten over beëindigen interlandloopbaan

Reacties

Paul Pogba heeft op zijn Instagram-pagina nadrukkelijk ontkend dat hij zijn interlandloopbaan zou hebben beëindigd. De 27-jarige Fransman richt zijn woede op het Britse tabloid The Sun.

Pogba verbijsterd en boos na geruchten over beëindigen interlandloopbaan
© Pro Shots

Het dagblad pakte maandag groots uit met het nieuws dat Pogba zijn land niet meer wilde vertegenwoordigen vanwege de uitspraken van president Emmanuel Macron over de onthoofding van docent Samuel Paty. Macron noemde het een 'islamitische terreurdaad'. De Franse regering sprak vervolgens de intentie uit om een aantal islamitische organisaties te verbieden omdat de vijanden van de republiek zouden zijn.

Aangezien Pogba moslim is, concludeerde The Sun dat de Manchester United-middenvelder niet meer voor zijn land zou willen uitkomen. Pogba is daar niet blij mee en heeft via Instagram gereageerd. 'Er gaan nu honderd procent onjuiste geruchten over mij de rondte met dingen die ik nooit gezegd of zelfs maar gedacht heb. Ik ben verbijsterd, boos, geschokt en gefrustreerd dat sommige media mij gebruiken om fake news te brengen.'

Pogba is niet van plan om het bij een statement te houden. 'Ik ga juridische actie ondernemen tegen de schrijvers en verspreiders van dit fake news', meldt hij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.