Pogba ondanks uitdrukkelijke transferwens met United mee naar Australië

Reacties

Paul Pogba en Tahith Chong maken deel uit van de selectie van Manchester United voor de oefentrip in Australië. The Red Devils hebben het keurkorps zondagochtend bekendgemaakt.

Pogba ondanks uitdrukkelijke transferwens met United mee naar Australië

Pogba heeft al meerdere keren, ook via zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, aangegeven uit te zijn op een transfer. 'Iedereen bij United, van de manager tot de eigenaar, is op de hoogte van de wens van Paul', vertelde Raiola vorige week nog in gesprek met The Times. 'Men weet dat Paul ervoor open staat om verder te gaan, we zitten midden in dat proces.'

Het contract van Pogba loopt medio 2021 af. Er bestaat bovendien een optie aan Manchester Uniteds kant om de samenwerking met nog eens twaalf maanden te verlengen. Volgens diverse Engelse media vragen The Red Devils minimaal honderd miljoen euro voor de wereldkampioen, een bedrag dat overeenkomt met de som die United betaalde aan Juventus om Pogba drie jaar geleden in te lijven.

Een van Pogba's reisgezellen is Chong, die afgelopen seizoen zijn officiële debuut in de hoofdmacht maakte. De vleugelspeler beleefde inmiddels al zijn vuurdoop in zowel de Premier League als de Champions League. Ook aanwinsten Aaron Wan-Bissaka en Daniel James zitten in de selectie, evenals Romelu Lukaku. Net als Pogba wordt de Belg in verband gebracht met een transfer, met name Internazionale flirt met de aanvaller.

Manchester United oefent zaterdag tegen Perth Glory en treft later in de voorbereiding nog onder meer Internazionale en Tottenham Hotspur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.