Pochettino overweegt 'droomtrio' van PSG tegen Club Brugge: 'Maybe yes'

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino liet dinsdag op een persconferentie nog in het midden of hij woensdagavond tegen Club Brugge vanaf het eerste fluitsignaal aantreedt met Lionel Messi, Neymar én Kylian Mbappé.

Pochettino overweegt 'droomtrio' van PSG tegen Club Brugge: 'Maybe yes'
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
1 - 1
PSG
PSG

In de perszaal van het Jan Breydelstadion was het een drukte van belang met journalisten. Al snel kreeg Pochettino vragen of het 'droomtrio' Messi, Neymar en Mbappé in Brugge voor het eerst aan de aftrap verschijnt. 'Maybe yes', antwoordde de Argentijnse trainer. 'Maar ik ga nu nog niets zeggen over de opstelling. Er zijn nog een paar twijfelgevallen.'

'Ik deel jullie opwinding over de aanwezige spelers, maar dat is voor mij geen reden om hen op te stellen. Uiteindelijk kijk ik altijd naar het collectief. Als ik mijn opstelling maak, kijk ik niet naar namen, maar naar wat het team voor een wedstrijd nodig heeft. We zijn hier om een goed resultaat neer te zetten. En bij een ploeg als PSG, die als doel heeft om de Champions League te winnen, is er altijd druk', aldus Pochettino.

De coach van PSG sprak ook lovende woorden over het Club Brugge van Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost. 'Club Brugge is een heel goede ploeg, al jaren de baas is in België. Ze koppelen fysiek aan tactiek. Ze wisselen makkelijk tussen 3-5-2 en 4-3-3. We hebben veel respect voor hen. We zullen alles moeten geven om de punten mee naar Parijs te nemen.'

Sterrenteam
PSG-captain Marquinhos schoof de favorietenrol voor het winnen van de Champions League van zich af tijdens de persconferentie. 'Dat laat ik aan andere mensen over. Er zijn zoveel andere goede ploegen in Europa, dus daar spreek ik mij niet over uit. Maar als je bij PSG speelt, weet je dat je ver moet komen in de Champions League. Zeker met de spelers die wij hebben. Veel mensen kijken naar onze wedstrijden, maar dat brengt geen extra druk mee voor deze Champions League-campagne', aldus de Braziliaanse verdediger.

Flair, motoriek en vrijheid: 'Noa Lang lijkt op Neymar'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.