Pochettino niet blij met extra rust voor Ajax: 'Oneerlijk'

Reacties

Mauricio Pochettino vindt dat er van een gelijkwaardige voorbereiding op de halve finale geen sprake is. De manager van Tottenham Hotspur is bepaald niet blij met de extra rust die Ajax gekregen heeft van de KNVB.

Pochettino niet blij met extra rust voor Ajax: 'Oneerlijk'

Alle wedstrijden die dit weekend op het programma stonden in de Eredivisie, zijn door de KNVB uitgesteld om Ajax op die manier meer rust te gunnen in aanloop naar de halve finale van de Champions League. In Engeland is dat andersom niet het geval, Tottenham speelt zaterdagmiddag tegen West Ham United en moet drie dagen later aan de bak tegen Ajax.

'Het is een lastige situatie. Ik snap dat iedereen hier een mening over heeft. Ik ken de Premier League heel goed en weet dat de FA geprobeerd heeft ons te helpen. De Premier League is totaal anders dan de Nederlandse competitie. Het is een feit dat Ajax dit weekend niet hoeft te spelen. In mijn ogen is dat oneerlijk', aldus Pochettino.

Al snel wilde de manager het vizier richten op de derby tegen West Ham. 'Die wedstrijd heeft nu onze prioriteit. Ik ben nog helemaal niet met dinsdag bezig. we moeten drie punten pakken tegen West Ham. Het wordt zwaar om te winnen zonder aan andere dingen te denken. Maar met een zege ga je toch lekkerder de halve finale van de Champions League in. Misschien een beetje vermoeid, maar wel in een goede flow.'

Frenkie de Jong over vrij weekend voor Ajax: 'Voelt bijna als een soort vakantie'
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.