Pochettino heeft slecht nieuws voor teruggekeerde Janssen

Reacties

Vincent Janssen hoeft niet te hopen op een nieuwe kans bij Tottenham Hotspur. Coach Mauricio Pochettino was zondag na de topper tegen Manchester United zeer duidelijk over de Nederlander.

Pochettino heeft slecht nieuws voor teruggekeerde Janssen

Tottenham verloor zondag in eigen huis van United (0-1) en in de slotfase van het duel liep spits Harry Kane een enkelblessure op. Omdat Heung-Min Son nu naar de Azië Cup vertrekt, leek de deur op een kier te staan voor Janssen. De zeventienvoudig Oranje-international is terug van een voetblessure en scoorde zondag nog voor de beloftes van Spurs, tegen West Ham United. Het betekende zijn eerste goal in acht maanden tijd.

Na de wedstrijd tegen United kreeg Pochettino de vraag of een terugkeer in het eerste elftal, gezien de problemen voorin, mogelijk was voor Janssen. De coach liet echter geen ruimte voor twijfel: 'Nee, hij komt niet in mijn plannen voor', zei Pochettino volgens Sky Sports.

Het betekent slecht nieuws voor Janssen, die in juli 2016 een vierjarig contract tekende bij Tottenham. Vorig seizoen kwam hij al op huurbasis uit voor Fenerbahçe. Voor de eerste seizoenshelft van dit voetbaljaar was Janssen door Spurs niet ingeschreven voor de Premier League en dat heeft dus zeker niet alleen met zijn hardnekkige voetblessure te maken gehad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.