Pijnlijke boodschap van PSG-fans voor Pogba: 'We willen je hier niet!'

Reacties

Een groep supporters van Paris Saint-Germain heeft actie gevoerd tegen de mogelijke komst van Paul Pogba. Met een spandoek buiten het Parc des Princes werd de WK-winnaar duidelijk gemaakt dat hij niet welkom is bij de Franse topclub.

Pijnlijke boodschap van PSG-fans voor Pogba: 'We willen je hier niet!'
© Pro Shots

De houding van de fans richting Pogba heeft alles te maken met uitlatingen die de 28-jarige middenvelder in 2018 deed. Hij vertelde toen in een interview bij Canal+ dat hij nooit voor PSG zou voetballen. 'Het spreekt me niet aan, want mijn vader en moeder waren fan van Olympique Marseille. Dus Parijs past niet in mijn plannen', zei de 84-voudig Frans international onder meer over de liefde van zijn familie voor de aartsrivaal van PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een deel van de PSG-aanhang neemt Pogba die woorden nog kwalijk. Op het opgehangen spandoek dat zaterdagochtend zichtbaar was, stond: 'Pogba, je zou naar je moeder moeten luisteren. Zij wil je niet hier hebben. En wij ook niet!'

Pogba wordt begeerd door PSG en volgens zowel Franse als Engelse media komt het deze zomer mogelijk tot een toptransfer van de middenvelder. Het contract van de sterspeler bij Manchester United loopt nog maar tot medio 2022 en Pogba zou niet gelukkig zijn op Old Trafford. De PSG-leiding denkt vanwege die omstandigheden toe te kunnen slaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.