Pijnlijk moment: Pochettino lijkt Chelsea-verdediger niet te kennen

Reacties

Mauricio Pochettino is vrijdag in verlegenheid gebracht door een vraag over Malang Sarr. De Argentijnse manager van Chelsea wekte de indruk de Franse verdediger niet te kennen.

Pijnlijk moment: Pochettino lijkt Chelsea-verdediger niet te kennen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Sarr speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor AS Monaco en kreeg na zijn terugkeer in Londen geen rugnummer. De vraag is dus waar de toekomst van de 24-jarige verdediger ligt, maar Pochettino kon daar geen antwoord op geven tijdens zijn persconferentie. 'Wie?', was het enige dat de trainer kon uitbrengen, toen een journalist een vraag stelde over de situatie van Sarr.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nadat een persvoorlichter had geprobeerd de situatie te redden, wist Pochettino zich nog steeds geen raad met de vraag. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen. Je verraste me, omdat we het over Luton Town hadden', ging de verbouwereerde Argentijn verder. Het lijkt weinig goeds te betekenen voor de toekomst van Sarr, die in 2022 als invaller nog meedeed in de finale van het WK voor clubs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer M. Sarr
Meer over M. Sarr
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.