Personele problemen Vitesse richting duel in De Kuip

Reacties

Wat accommodatie betreft komt Vitesse zondag in de uitwedstrijd bij Feyenoord van de hel in de hemel. Trainer Leonid Slutsky was afgelopen week verbijsterd over de omstandigheden bij de amateurs van Volendam en draafde een beetje door toen hij stelde dat het licht zo slecht was, dat zijn spelers elkaar niet eens konden zien.

Personele problemen Vitesse richting duel in De Kuip

De Rus verheugde zich dan op de kennismaking met De Kuip: 'Nu spelen we in een mooi en groot stadion.' Maar of het echt een leuke middag gaat worden voor Vitesse?

Nu de herfstbladeren langzaam beginnen te vallen, is er even weinig over van de zomerse verwachtingen van de Arnhemse club. Natuurlijk, de club is in uitwedstrijden nog ongeslagen en geen ploeg incasseerde op verplaatsing minder treffers. En ja, spits Tim Matavz maakte de laatste vijf treffers op rij voor Vitesse. Laat hem sowieso niet schieten, negen van de laatste elf schoten op doel waren raak. En oké, AZ werd in Alkmaar op 0-0 gehouden. Dus Feyenoord is gewaarschuwd.

Zondag wacht met Feyenoord de tweede confrontatie met een topclub. De wedstrijd tegen Ajax (0-4) was alvast een parodie op de geplande aanval op de topdrie. In Rotterdam wil Vitesse niet nog een keer zo afgaan. Maar trainer Slutsky kan al een busje vullen met geblesseerden terwijl de tweede helft van de laatste wedstrijd tegen ADO Den Haag het slechtste was wat de uitdagers dit seizoen tot nog toe hadden laten zien.

Vorige week speelde Vitesse gelijk tegen ADO Den Haag.

De personele problemen zorgen ervoor dat Danilho Doekhi zijn debuut gaat maken in De Kuip. Het neefje van Winston Bogarde kwam afgelopen zomer over van Ajax en mag meteen het veld op tegen niemand minder dan Robin van Persie. 'Hij heeft toch al ervaring opgedaan in de Jupiler League', probeerde Slutsky toch wat vertrouwen uit te stralen. Maar met de blessures van Rasmus Thelander en Arnold Kruiswijk en de schorsing van aanvoerder Maikel van der Werff heeft hij simpelweg geen andere keuze.

Ook tweede aanvoerder en aanvaller Bryan Linssen ontbreekt wederom in de basiself. Hij heeft nog altijd last van zijn enkel. Martin Ødegaard is nog een vraagteken. De jonge Noor raakte geblesseerd aan zijn hand in het bekerduel met de amateurs van Volendam. In Arnhem wordt nu gekeken of hij met een brace kan spelen. Gezien de laatste training lijkt het erop dat Thomas Bruns zijn plaats in zal nemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

We blikken vooruit op speelronde zeven in de Eredivisie.
{"title":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","titleMobile":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","odd":"100.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:897b0283-8797-432c-9631-8a6f68fce3a8","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+).","textMobile":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.