Pereiro moet PSV komende zomer geld opleveren

Reacties

Gastón Pereiro lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. De 23-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020. Dat betekent dat de club twee opties heeft: hem komende zomer verkopen, of besluiten de verbintenis te verlengen om op die manier te voorkomen dat de Uruguayaan straks transfervrij de deur uit loopt.

Pereiro moet PSV komende zomer geld opleveren

Pereiro overlegt ook dit seizoen weer goede statistieken (tien goals en vijf assists), toch lukt de aanvallende middenvelder maar niet definitief door te breken. Ook de speler zelf voelt dat zo. Hoewel PSV de verbintenis wil openbreken en verlengen, is dat tot op heden niet gelukt. Paco Casal, de zaakwaarnemer van de stilist, lijkt ook niet voornemens dat te doen.

Dat zou erop kunnen duiden dat een vertrek aanstaande is, want PSV zal Pereiro dan willen verkopen. Zeker nu de club met Mohamed Ihattaren een alternatief achter de hand heeft dat zich razendsnel en spectaculair ontwikkelt en al twee wedstrijden op rij in de basis begon.

PSV sorteerde alvast voor op het aanstaande vertrek van Pereiro door zeer recent Ihattaren langer vast te leggen. Daarbij was de club niet kinderachtig in de ruimere vergoeding voor de aanvallende middenvelder. Het pas zeventienjarige talent is inmiddels basisspeler en hij ligt nu tot medio 2022 vast. Dat heeft gezorgd voor wat rust, aangezien Ihattaren zijn toekomst voorlopig in Eindhoven ziet. De voetballer staat al een tijdlang op de radar van verscheidene Europese topclubs.

De jeugd grijpt de macht bij PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.