Pepi op de radar van PSV

Reacties

PSV volgt FC Groningen-spits Ricardo Pepi. De aanvaller wordt momenteel gehuurd door de Eredivisionist en staat onder contract bij FC Augsburg. De Eindhovenaren zien in de spits een optie voor volgend seizoen.

Pepi op de radar van PSV
© Pro Shots

Pepi kwam vorig jaar naar Europa toe, FC Augsburg verhuurde hem na een half jaar aan FC Groningen. In de Eredivisie is Pepi inmiddels goed voor 9 doelpunten in 21 wedstrijden. Eén van die doelpunten maakte hij tégen PSV.

De Amerikaanse spits heeft de aandacht van PSV getrokken. De huidige nummer drie van de Eredivisie volgt de verrichtingen van Pepi met het oog op het volgende seizoen. Daarvoor zal er een deal gesloten moeten worden met FC Augsburg, waar de spits nog tot medio 2026 vastligt.

Dat PSV uitkomt bij Pepi, is geen verrassing. Technisch directeur Earnest Stewart van PSV kent de spits uit zijn tijd als directeur van de Amerikaanse bond. Stewart was sinds 2018 verbonden aan de bond, in die periode zette Pepi zijn eerste stappen bij de jeugdelftallen van Amerika. Inmiddels is hij twaalfvoudig international.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.