'Peperdure WK-surprise trekt de aandacht van Man United, Liverpool en Bayern'

Reacties

Randal Kolo Muani stond nooit te boek als toptalent, maar de 24-jarige aanvaller maakt een stormachtige ontwikkeling door. Dat beseft ook zijn werkgever Eintracht Frankfurt, dat een enorme transfersom in gedachten heeft. 

'Peperdure WK-surprise trekt de aandacht van Man United, Liverpool en Bayern'
© Pro Shots

Kolo Muani verruilde FC Nantes afgelopen zomer voor een avontuur in de Bundesliga en had nauwelijks tijd nodig om zich aan te passen. Bij Eintracht speelde de veelzijdige aanvaller zich met negen doelpunten en twaalf assists in de kijker bij bondscoach Didier Deschamps. In de halve finale van het WK scoorde Kolo Muani nog tegen Marokko en ook in de finale tegen Argentinië kwam hij als invaller binnen de lijnen. De eindstrijd liep uit op een teleurstelling, omdat Kolo Muani een opgelegde kans liet liggen om Frankrijk naar de tweede wereldtitel op rij te schieten.

Dat neemt niet weg dat verschillende Europese topclubs interesse hebben in de diensten van Kolo Muani, die bij Eintracht nog vastligt tot medio 2027. In zijn contract is geen ontsnappingsclausule opgenomen, wat betekent dat de nummer vijf van de Bundesliga kan vragen wat het wil. Vooralsnog zet Eintracht volgens l'Équipe in op een transfersom van liefst honderd miljoen euro.

United, Liverpool en Bayern
Met name Manchester United, Liverpool en Bayern München zouden de verrichtingen van Kolo Muani nauwlettend in de gaten houden. Het is niet bekend of de topclubs bereid zijn een dergelijk bedrag op tafel te leggen. In Duitsland wordt verwacht dat Kolo Muani Eintracht hoe dan ook verlaat als de club er dit seizoen niet in slaagt zich te plaatsen voor de Champions League. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.