Pep Guardiola door het stof na uitspraken over Steven Gerrard

Reacties

Pep Guardiola heeft zijn excuses gemaakt aan Steven Gerrard. De trainer van Manchester City deed een poging om zijn club te verdedigen, maar deelde daarin onbedoeld een sneer uit naar de oud-speler van Liverpool.

Pep Guardiola door het stof na uitspraken over Steven Gerrard
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
1 - 3
Manchester City
Manchester City

Manchester City is beschuldigd van 101 overtredingen door de Premier League. Volgens Guardiola hebben de beschuldigingen grote invloed op hoe mensen naar de successen in de afgelopen jaren van Manchester City kijken. 'Zijn wij ervoor verantwoordelijk dat Steven Gerrard uitgleed op Anfield?', zei hij afgelopen week.

Op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen Arsenal, heeft Guardiola spijt betuigd voor die uitspraak. 'Ik bied mijn excuses aan Steven Gerrard aan voor mijn onnodige en domme opmerking die ik vorige keer over hem plaatste. Hij weet hoe ik hem en zijn carrière bewonder en alles wat hij voor dit land heeft gedaan. Hij verdient dit niet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Guardiola deed een poging zijn eigen club te verdedigen, maar dat ging gepaard met een aanval van zijn kant. 'Ik heb mijn club daar niet goed gerepresenteerd door zijn naam in deze context te noemen. Ik heb hem persoonlijk mijn excuses aangeboden, maar doordat ik dit publiekelijk heb gezegd, moet ik dat ook hier nog eens doen. Excuses aan hem, zijn vrouw en zijn kinderen, want het was gewoon dom.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.