Pellè beleeft droomavond en wint eerste prijs in China

Reacties

Graziano Pellè heeft met zijn club Shandong Luneng de Chinese FA Cup gewonnen. De ex-Feyenoorder vertolkte een hoofdrol in de gewonnen finale tegen Jiangsu Suning (0-2).

Pellè beleeft droomavond en wint eerste prijs in China
© Pro Shots

De inmiddels 35-jarige Pellè staat inmiddels al bijna vierenhalf jaar onder contract bij Shandong Luneng, maar een prijs winnen was nog niet gelukt. Zaterdag was het in de bubbel van Suzhou eindelijk zover. Way Tong opende in de 49ste minuut de score tegen Jiangsu Suning en Pellè deelde in de 78ste minuut de genadeklap uit. Hij kopte uit een vrije trap fraai raak in de verre hoek.

Pellè is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken in China. De Italiaan heeft een contract dat eind 2020 afloopt en veel buitenlandse spelers vertrekken uit China vanwege het salarisplafond dat vanaf komend seizoen wordt ingevoerd. Bij de club van Pellè is Marouane Fellaini de meest prominente buitenlander die onder contract staat. De Belg maakte net als de Italiaan de negentig minuten vol in het slotstuk van het Chinese voetbalseizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.