Pedro neemt afscheid van Chelsea en kijkt uit naar volgende stap

Reacties

Pedro verlaat Chelsea met een goed gevoel en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. De 33-jarige Spanjaard vertrekt met een aflopend contract bij de club uit Londen en nam op Instagram afscheid van de supporters.

Pedro neemt afscheid van Chelsea en kijkt uit naar volgende stap
© Pro Shots

Chelsea nam Pedro in 2015 over van Barcelona. Sindsdien speelde de aanvaller ruim tweehonderd wedstrijden voor The Blues. Dit seizoen raakte hij zijn basisplek kwijt en sukkelde Pedro met zijn fitheid. Toch kijkt hij met een goed gevoel terug. 'Na vijf prachtige jaren komt mijn tijd bij Chelsea tot een eind. Ik wil de clubleiding, de trainers en alle spelers met wie ik heb gewerkt bedanken. En natuurlijk de fans: bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie grote familie. Ik heb me altijd thuis gevoeld.'

Pedro won met Chelsea de Premier League (2017), de FA Cup (2018) en de Europa League (2019). 'Het was een genoegen en een eer om voor deze club te spelen en deze prijzen te winnen. De Premier League is een van de beste competities ter wereld. Ik heb de juiste beslissing genomen en neem alle prachtige herinneringen mee. Ik zeg vaarwel en ik kijk uit naar de volgende stap.'

Volgens Engelse media wordt AS Roma die volgende stap. Al in juni werd er in The Guardian geschreven dat Pedro na een korte verlenging van zijn contract bij Chelsea zou gaan tekenen in de Italiaanse hoofdstad. Daar ligt een tweejarig contract voor hem klaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Pedro
Meer over Pedro
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.