Pechvogel Janmaat krijgt opnieuw te maken met curieuze blessure

Reacties

Daryl Janmaat komt de komende maanden niet in actie voor ADO Den Haag. De verdediger heeft opnieuw een bacterie opgelopen in zijn knie na een ingreep.

Pechvogel Janmaat krijgt opnieuw te maken met curieuze blessure
© Pro Shots

Het is voor de tweede keer dat Janmaat dit overkomt, eerder vertelde hij erover tijdens de talkshow VI EK Live. 'Het ging eigenlijk heel goed, ik speelde alles (bij Watford, red.), toen ik een injectie kreeg. Een onschuldige, voor onderhoud aan mijn kraakbeen. Maar door die naald kwam er een bacterie in mijn knie. Daar kreeg ik heel veel last van. Een week na de injectie moest ik al onder het mes, om die knie schoon te laten maken. Maar zelfs na de eerste operatie was-ie er nog niet uit, dus daarna ben ik in Nederland nog twee keer geopereerd', vertelde hij toen.

Dit leed overkomt Janmaat nu dus weer. ADO Den Haag meldt op de clubwebsite dat de back verschillende maanden buitenspel zal staan. Vorig seizoen kwam de 34-voudig international tot vier wedstrijden in de Eredivisie, hij degradeerde met ADO Den Haag naar de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.