Pechvogel Fosu-Mensah krijgt nieuwe dreun en mist Oranje-toetje

Reacties

Voor Timothy Fosu-Mensah zit het Premier League-seizoen erop. De 21-jarige Nederlander is geopereerd aan zijn knie en moet de komende maanden revalideren. Ook deelname aan de finaleronde van de Nations League met Oranje lijkt onhaalbaar.

Pechvogel Fosu-Mensah krijgt nieuwe dreun en mist Oranje-toetje

Manchester United verhuurt Fosu-Mensah dit seizoen aan Fulham. Daar beleeft de rechtsbenige verdediger een teleurstellend seizoen: Fulham is al gedegradeerd en mede door blessureleed heeft hij slechts twaalf competitieduels achter zijn naam dit seizoen.

Afgelopen weekend had hij tegen Everton weer eens een basisplaats, maar na een uur ging het mis. Fosu-Mensah viel uit met knieklachten en werd vervangen door Cyrus Christie. Manchester United meldt vrijdag op de clubsite dat Fosu-Mensah inmiddels geopereerd is aan zijn kniebanden en gaat revalideren bij United.

De verwachting is dat Fosu-Mensah een aantal maanden nodig heeft om te herstellen van de opratie. In dat geval mist de drievoudig Oranje-international dus de finaleronde van de Nations League met het Nederlands elftal, waarvoor hij in maart 2018 voor het laatst in actie kwam. In oktober nam bondscoach Ronald Koeman hem nog op in de voorselectie.

Oranje speelt op 6 juni tegen Engeland in de halve eindstrijd, en mogelijk tegen de winnaar van het duel tussen Portugal en Zwitserland in de finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Fulham
Meer over Fulham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.