PEC Zwolle ziet Konterman binnen half jaar weer vertrekken

Reacties

Voor Bert Konterman blijft zijn terugkeer bij PEC Zwolle beperkt tot minder dan een half jaar. De oud-international gaat komende zomer weer aan de slag bij de KNVB.

PEC Zwolle ziet Konterman binnen half jaar weer vertrekken
© Pro Shots

Konterman maakte in februari zijn opwachting in Zwolle, waar hij de taken overnam van de ontslagen John Stegeman. Zijn werk als hoofdtrainer van de Overijsselse club smaakt naar meer. Een rol als assistent van aankomend PEC-trainer Art Langeler verdween meer uit zijn gedachten.

Het aanbod van de KNVB bood hem een kans die hij wilde grijpen. 'De functie van hoofdtrainer bij PEC Zwolle bevalt mij hartstikke goed', zegt Konterman op de clubwebsite. 'Het doet mij eens te meer beseffen dat ik graag op eigen benen wil staan en dat ik momenteel dus niet de functie van assistent-trainer ambieer. Het aanbod van de KNVB om trainer te worden van de Onder-19 vind ik perfect passen in mijn straatje.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Technisch manager Mike Willems neemt komende zomer met tegenzin afscheid van Konterman. 'Bert informeerde mij begin deze week over de situatie en eigenlijk kan ik niets anders dan daar begrip voor hebben. Het is hartstikke mooi dat hij in februari bereid was in te stappen om dit seizoen samen met de spelersgroep en staf tot een goed einde te brengen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.