PEC Zwolle vraagt KNVB officieel duel met Ajax terug te zetten

Reacties

PEC Zwolle heeft donderdagavond een brief gestuurd naar de KNVB met daarin het verzoek het duel tussen Ajax en PEC Zwolle terug te zetten naar 2 maart. De Zwollenaren wachten nu op een antwoord van de voetbalbond.

PEC Zwolle vraagt KNVB officieel duel met Ajax terug te zetten

In de brief vraagt PEC de KNVB het eerder genomen besluit om het duel tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen van 2 naar 13 maart, terug te draaien. Volgens de Zwollenaren zijn er fouten gemaakt in de procedure, kan het sportief negatieve gevolgen hebben voor de club én vindt men het onwenselijk richting de eigen fans, die nu op woensdagavond om 18.30 uur in de Johan Cruijff Arena moeten zijn.

De KNVB besloot tot verbazing van de PEC Zwolle-directie de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen, zodat de Amsterdammers meer tijd zouden hebben om zich voor te bereiden op het Champions League-duel met Real Madrid. Door de verandering moet PEC nu drie wedstrijden in zeven dagen afwerken.

De Zwollenaren hadden op vrijdagmiddag nog geen reactie gekregen van competitieleider Jan Bluyssen of KNVB-directeur Eric Gudde.

Technisch directeur Gerard Nijkamp (foto) ging donderdag in gesprek met VI al uitgebreid in op de situatie.

'Verplaatsing Ajax kan dubbel voordeel opleveren voor PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.