PEC Zwolle vindt oplossing voor overbodig verklaarde Lachman

Reacties

Darryl Lachman vervolgt zijn loopbaan in Israël. De dertigjarige verdediger kreeg onlangs te horen dat hij mocht vertrekken bij PEC Zwolle, waar zijn contract komende zomer afliep.

PEC Zwolle vindt oplossing voor overbodig verklaarde Lachman
© Pro Shots

De verwachting was daarom al dat Lachman tijdens de winterse transferperiode zou vertrekken, maar een transfer naar een andere West-Europese competitie zat er niet meer in na het sluiten van de transfermarkt (afgelopen vrijdag) voor de international van Curaçao.

Israëlische clubs mogen echter nog tot en met 6 februari spelers aantrekken. En dus kan Lachman de overstap maken naar Hapoel Ra'anana. Bij de nummer dertien van Isräel, die onlangs ook Elia Soriano overnam van VVV-Venlo, tekent hij voor de rest van het seizoen.

Daarmee komt er na anderhalf jaar een einde aan de tweede periode van Lachman in Zwolle. PEC nam de voormalig jeugdspeler van Ajax in 2018 over van Willem II. Sindsdien kwam hij tot 33 competitieduels voor de club waar hij van 2011 tot 2014 ook al speelde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.