PEC Zwolle vindt na vertrek Zetterer nieuwe keeper in Groningen

Reacties

Minder dan 24 uur na het vertrek van Michael Zetterer heeft PEC Zwolle een vervanger gevonden voor de Duitse doelman. Nigel Bertrams komt over van FC Groningen om de keepersvacature in te vullen.

PEC Zwolle vindt na vertrek Zetterer nieuwe keeper in Groningen
© Pro Shots

Zetterer keerde zaterdag terug naar Werder Bremen. De Bundesliga-club verhuurde de 25-jarige doelman sinds begin vorig seizoen aan PEC, maar heeft de voormalig jeugdinternational nu zelf nodig als stand-in van Jiri Pavlenka en besloot hem daarom voortijdig terug te halen uit Zwolle.

Zetterer zat zaterdag daarom al op de bank in het Eredivisie-duel met FC Utrecht (3-3), waardoor Xavier Mous voor het eerst dit seizoen in de basis begon. Hij krijgt nu concurrentie van Bertrams. De 28-jarige ex-PSV'er stond bij Groningen in de schaduw van Sergio Padt en zag ook Per Kristian Bratveit komen.

Bertrams zat de laatste Eredivisie-duels bij Groningen op de tribune, waardoor de toenadering vanuit Zwolle uitkomst bood. De laatste jaren was de voormalig jeugdinternational wel eerste keus bij MVV Maastricht, De Graafschap en NAC Breda, dat hij in 2018 verliet voor FC Nordsjælland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.