PEC Zwolle vindt na ruim elf maanden opvolger van Adriaan Visser

Reacties

Marcel Boudesteyn is de nieuwe algemeen directeur van PEC Zwolle. Hij is de opvolger van Adriaan Visser, die op 1 oktober vertrok als voorzitter van De Blauwvingers.

PEC Zwolle vindt na ruim elf maanden opvolger van Adriaan Visser
© Pro Shots

Visser kondigde in november 2020 al aan dat hij ging vertrekken bij PEC. Oorspronkelijk was het idee om deze zomer de deur achter zich dicht te trekken, maar de club slaagde er de afgelopen maanden niet in om een opvolger te strikken. Onder anderen Mohammed Hamdi, Jacco Eltingh en Tjerk Smeets waren in beeld, maar telkens ging het op het laatste moment niet door.

Met Boudesteyn lukte dat wel. De vijftigjarige oud-speler van PEC begint op 1 november aan zijn nieuwe functie. Boudesteyn speelde rond de eeuwwisseling bijna honderd wedstrijden voor de club uit Zwolle. Na zijn spelersloopbaan werd hij ondernemer en ging hij aan de slag met zijn eigen bedrijf: een financieel adviesbureau in Genemuiden.

Tevens was hij actief als trainer in het amateurvoetbal, de laatste tijd bij Be Quick '28 in Zwolle. Die job gaat hij dit seizoen overigens combineren met zijn functie bij PEC. 'Op dit moment komt alles hartstikke mooi samen. Voetbal is van jongs af aan mijn grote passie en na tientallen jaren als ondernemer is dit een perfect moment om mijn drive en ambitie in te gaan zetten om verder te bouwen aan de potentie van PEC Zwolle', reageert Boudesteyn op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.