PEC Zwolle verwelkomt oude bekende Van der Werff

Reacties

Maikel van der Werff (32) traint vanaf woensdag mee bij PEC Zwolle. De verdediger zit zonder club sinds zijn vertrek bij FC Cincinnati.

PEC Zwolle verwelkomt oude bekende Van der Werff
© Pro Shots

Van der Werff kent PEC goed. Van 2013 tot 2015 verdedigde hij de clubkleuren van de Zwollenaren. Hij was basisspeler in de gewonnen KNVB-bekerfinale en veroverde ook de Johan Cruijff Schaal met De Blauwvingers. Na vier seizoenen bij Vitesse maakte Van der Werff in 2019 de overstap naar de Verenigde Staten.

De afgelopen jaren stond Van der Werff onder contract bij Cincinnati, waar hij tot 23 optredens in de MLS kwam. Op 1 januari liep zijn contract in Amerika af. De ervaren verdediger is op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij krijgt in Zwolle de kans om in ieder geval mee te trainen. Wellicht komt het tot een nieuwe samenwerking.

PEC is namelijk hard op zoek naar een centrumverdediger. Sam Kersten ligt er de rest van het seizoen uit met een knieblessure, waardoor trainer Dick Schreuder wel erg weinig opties heeft voor de drie centrale posities in zijn achterhoede.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.