PEC Zwolle-transfer ver weg voor Mous

Reacties

Xavier Mous vreest dat hij zijn transfer naar de Eredivisie op zijn buik kan schrijven. Zijn club SC Cambuur en zeer geïnteresseerde PEC Zwolle liggen zeer ver uit elkaar.

PEC Zwolle-transfer ver weg voor Mous

'Het verschil tussen vraag en aanbod is groot', bevestigt Cambuur-directeur Foeke Booy. 'Zoals de zaken er nu voor staan reken ik niet op een transfer. We begrijpen Xaviers ambities, maar die hebben we zelf ook. En we laten onze doelman niet zomaar vertrekken.'

Cambuur wil een half miljoen euro voor Mous, die nog een contract voor een jaar heeft. In een eerder stadium haakte FC Emmen af vanwege de vraagprijs van de club uit Leeuwarden. Booy wil het bedrag niet bevestigen, maar geeft toe dat er meerdere partijen met belangstelling van het toneel zijn verdwenen.

Cambuur heeft Mous in een eerder stadium voorgesteld zijn contract open te breken, maar daarin heeft de keeper geen belangstelling. 'We hebben naar aanleiding van ons voorstel daarover niets van Xavier of zijn management gehoord', aldus Booy.

Mous dankt de belangstelling aan zijn sterke jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Het jeugdproduct van Ajax is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.