PEC Zwolle strikt Nederlander van Schalke 04

Reacties

PEC Zwolle gaat zich versterken met Jimmy Kaparos (rechts op de hoofdfoto). De twintigjarige middenvelder komt over van Schalke 04.

PEC Zwolle strikt Nederlander van Schalke 04
© Pro Shots

Kaparos was de afgelopen weken op proef in Zwolle en was onder meer trefzeker in het oefenduel met VV Katwijk. Nu heeft de Nederlander de clubleiding overtuigd: hij gaat voor twee seizoenen tekenen bij de Eredivisie-degradant.

Kaparos is in Arnhem geboren, maar trok op jonge leeftijd al naar Duitsland. Via FSV Waiblingen en VfB Stuttgart kwam hij in 2017 in de academie van Schalke terecht. Bij de club uit Gelsenkirchen maakte hij in mei 2021 zijn Bundesliga-debuut, in een uitwedstrijd tegen 1899 Hoffenheim. Het is nog altijd zijn enige optreden in de hoofdmacht van Schalke.

Na vijf jaar trekt Kaparos de deur bij Schalke nu achter zich dicht. Hij vervolgt zijn carrière bij PEC, waar hij na Tomislav Mrkonjic en Younes Taha de volgende versterking voor het middenveld vormt. Daartegenover staat het vertrek van Rico Strieder, Ryan Koolwijk, Pelle Clement en Mustafa Saymak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.