PEC Zwolle hoopt op Ajacied Johnsen en ziet in Bel Hassani opvolger Namli

Reacties

PEC Zwolle is druk bezig met het verder versterken van de selectie. Iliass Bel Hassani is hard op weg naar De Blauwvingers, die ook Ajacied Dennis Johnsen de kans op Eredivisie-speelminuten willen geven.

PEC Zwolle hoopt op Ajacied Johnsen en ziet in Bel Hassani opvolger Namli

De 21-jarige Johnsen maakte twee jaar geleden de overstap van SC Heerenveen naar Ajax en kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis opnieuw voor de Friezen uit. Johnsen deed in dertien competitiewedstrijden mee, maar kwam niet tot een doelpunt of een assist. Heerenveen besloot om geen gebruik te maken van de optie tot koop die in het huurcontract was opgenomen.

Johnsen keerde zodoende terug naar Amsterdam. Hij gaat mogelijk snel naar Zwolle, waar ze hem graag bij de selectie willen hebben. Ook hoopt PEC op een hernieuwde samenwerking van John Stegeman met Bel Hassani, die de trainer nog kent uit zijn tijd bij Heracles Almelo. Het nieuws wordt bevestigd aan VI. Bij die club werkte Stegeman drie jaar lang samen met de middenvelder.

Bel Hassani staat momenteel onder contract bij AZ, maar heeft geen toekomst bij die club. In de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar kwam hij op huurbasis tot veertien competitiewedstrijden (één goal en één assist) voor FC Groningen. Bij PEC moet hij de opvolger worden van Younes Namli, die is vertrokken naar FK Krasnodar.

Een derde speler die PEC op het oog heeft is Sam Kersten van FC Den Bosch. De 21-jarige centrumverdediger was vorig seizoen een vaste basisspeler bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. PEC haalde tot dusver drie nieuwe spelers binnen: verdediger Etiënne Reijnen en doelmannen Michael Zetterer en Xavier Mous.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.