PEC Zwolle haalt Misidjan na 7,5 jaar terug naar de Eredivisie

Reacties

Meer dan zeven jaar na zijn vertrek bij Willem II keert Virgil Misidjan terug in de Eredivisie. PEC Zwolle biedt de 27-jarige vleugelaanvaller de kans zijn loopbaan weer op de rit te krijgen, nu hij na lange afwezigheid behoefte heeft aan speelminuten.

PEC Zwolle haalt Misidjan na 7,5 jaar terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

Misidjan komt over van 1. FC Nürnberg, dat hem in augustus 2018 voor drie miljoen euro overnam van Ludogorets Razgrad. Die transfer was de beloning voor vijf succesvolle seizoenen in Bulgarije. Misidjan trok die lijn aanvankelijk door in de Bundesliga, maar daarna wierp een zware kruisbandblessure hem terug. Het hele seizoen 2019/20 ging om die reden aan hem voorbij, in december vorig jaar maakte hij na anderhalf jaar zijn rentree.

Misidjan kwam daarna nog tot twee korte invalbeurten in de Tweede Bundesliga, maar daar zal het bij blijven. Zijn contract bij Nürnberg is ontbonden, wat de overstap naar PEC Zwolle mogelijk maakte. De nummer elf van de Eredivisie was al langere tijd op zoek naar versterking voor de positie op de flanken voorin, heeft nu dus beet en haalt een speler met veel ervaring in huis. Misidjan kwam voor Ludogorets tot 47 goals in 202 officiële duels. Voor Willem II kwam hij 55 keer in actie (10 goals).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer V. Misidjan
Meer over V. Misidjan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.