PEC-verdediger Reijnen geeft de strijd tegen het blessureleed op

Reacties

Etiënne Reijnen heeft besloten om per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. Hij blijft wel aan PEC Zwolle verbonden: Reijnen gaat het scoutingsteam van de club versterken.

PEC-verdediger Reijnen geeft de strijd tegen het blessureleed op
© Pro Shots

De 33-jarige Reijnen speelde, verdeeld over twee periodes, 144 officiële wedstrijden voor PEC. Hij kwam ook nog uit voor AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa. Reijnen keerde aflopen zomer terug naar PEC, maar kreeg te maken met veel blessureleed. Zijn uiteindelijk laatste optreden vond plaats op 30 augustus, bij FC Emmen.

Reijnen houdt het nu voor gezien. 'Ik heb veel wedstrijden vanaf de zijkant moeten toekijken, iets wat je als voetballer zoveel mogelijk probeert te voorkomen', vertelt de verdediger op de website van PEC. 'De knoop doorhakken om definitief te stoppen is zeker geen makkelijke beslissing voor mij geweest, maar wel de enige juiste. Toch kan ik met veel genoegen terugkijken op al die jaren hier in Zwolle en ben ik blij dat ik komend seizoen in een andere rol betrokken blijf bij mijn club.'

Reijnen lag nog tot medio 2021 vast bij PEC, maar deze verbintenis dient hij dus niet uit. Naast zijn scoutingswerkzaamheden gaat Reijnen proberen om zijn trainersdiploma te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Reijnen
Meer over E. Reijnen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.