PEC laat keepersshirt aanpassen na kritiek op gekozen kleuren

Reacties

PEC Zwolle presenteerde zaterdag tijdens de open dag de shirts voor het nieuwe seizoen. Niet ieder tenue viel in de smaak. Zo wordt een van de keepersshirts na kritiek van supporters aangepast.

PEC laat keepersshirt aanpassen na kritiek op gekozen kleuren
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Sommige fans van PEC keken zaterdag vreemd op toen de keepers in een rood shirt het veld betraden. De details op de mouwen en broeken leken namelijk geel, wat in combinatie met het rode shirt de clubkleuren van aartsrivaal Go Ahead Eagles oplevert. Hoe kon PEC daar toch voor hebben gekozen?

PEC reageerde al snel bij RTV Oost. Wat blijkt: de details zijn niet geel, maar mintgroen. 'De combinatie doet van afstand anders vermoeden, wat een combinatie is die we vanzelfsprekend niet willen. De combinatie is rood met mintgroen. We hebben meerdere tenues, maar deze gaan we niet doen. Mintgroen lijkt in de verte op geel en moet dus aangepast worden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.