PEC houdt jongste Van den Berg-telg uit handen van topclubs

Reacties

PEC Zwolle heeft Rav van den Berg aan zich gebonden. De talentvolle verdediger heeft zijn eerste profcontract bij de club getekend en ligt nu vast tot medio 2022.

PEC houdt jongste Van den Berg-telg uit handen van topclubs
© Pro Shots

Die verbintenis gaat in op 7 juli, als Van den Berg zijn zestiende verjaardag viert. Daarmee slaat PEC een belangrijke slag, want de jongere broer van Liverpool-verdediger Sepp van den Berg stond in de belangstelling van grote clubs uit binnen- en buitenland. Volgens de laatste berichten toonden Ajax, PSV, Liverpool en AC Milan allemaal interesse in het vijftienjarige talent, dat afgelopen winter mee op trainingskamp ging met de A-selectie.

Van den Berg blijft ondanks die interesse in Zwolle. 'Dit voelt heel speciaal. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om hier vandaag te mogen zitten en mijn eerste echte contract te tekenen. Ik weet ook dat het nu pas allemaal echt gaat beginnen, maar heb daar natuurlijk heel veel zin in. Het was heel tof om na het tekenen met mijn familie het veld op te lopen waar het in de toekomst allemaal moet gebeuren', vertelt hij op de clubwebsite.

Ook technisch manager Mike Willems is blij dat de talentvolle Van den Berg heeft gekozen voor een tweejarig contract bij PEC. 'Rav wordt deze zomer zestien, al lijkt hij mede door zijn lengte al volwassen. Zo gedraagt hij zich ook op en naast het veld. Zijn talent heeft hem hier gebracht, maar niet alleen dat, ook met zijn instelling zit het wel snor. Bij de PEC Zwolle Voetbalacademie heeft hij zich buitengewoon goed ontwikkeld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.