PEC hoopt na komst Elbers op meer nieuwelingen

Reacties

Stanley Elbers gaat aan de slag bij PEC Zwolle. De 26-jarige aanvaller, die na het afronden van de laatste formaliteiten transfervrij zal overkomen van Excelsior, moet trainer John van 't Schip voorin meer mogelijkheden bieden. PEC hoopt daarnaast nog één of twee spelers binnen te hengelen.

PEC hoopt na komst Elbers op meer nieuwelingen

Zo volgt PEC de ontwikkelingen rondom PSV'er Ramon Pascal Lundqvist op de voet. De middenvelder lijkt bij PSV weinig uitzicht op speelminuten te hebben. De 21-jarige Zweed ligt in Eindhoven, waar hij wel vast deel uitmaakt van het eerste elftal, nog tot medio 2019 vast.

PEC was nog op zoek naar een aanvaller die op beide flanken uit de voeten kan. Met Elbers, voor wie ook belangstelling was vanuit het buitenland, is die vacature nu ingevuld.

PEC Zwolle beleeft een drukke transferzomer. Nadat eerder Philippe Sandler voor een recordbedrag naar Manchester City trok, koos Ryan Thomas vorige week voor PSV. Technisch directeur Gerard Nijkamp nam eerder al een flink voorschot op het vertrek van beide steunpilaren. Bij de seizoensopener tegen SC Heerenveen (2-3) stonden er liefst zeven nieuwe spelers binnen de lijnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.