PEC-Feyenoord stilgelegd na vuurwerk op veld

Reacties

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord is zondag gestaakt. Na ruim zeventig minuten werd er met vuurwerk en plastic bekers gegooid door de Zwolse aanhang. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof besloot vervolgens om naar binnen te gaan. Na een afkoelpauze van een paar minuten keerden de spelers en de arbitrage terug.

PEC-Feyenoord stilgelegd na vuurwerk op veld
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Kort daarvoor was Feyenoord via Luis Sinisterra naast PEC gekomen. De Zwolse ploeg kwam voor rust op voorsprong door een knal van Bram van Polen. Kort voordat de wedstrijd werd stilgelegd, maakte PEC-verdediger Maikel van der Werff hands en voorkwam hij daarmee dat de doorgebroken Bryan Linssen kon scoren. Van der Werff kreeg een gele kaart.

Het is zeker niet de eerste keer dat het misgaat tijdens een Eredivisie-wedstrijd. Eerder dit seizoen werd er tijdens FC Utrecht-Vitesse en Vitesse-Sparta Rotterdam al vuurwerk op het veld gegooid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.