'Verdediger Bayern dient na vier jaar vertrekwens in'

Reacties

Benjamin Pavard wil vertrekken bij Bayern München, zo melden Duitse media dinsdagochtend. De Franse verdediger heeft bij de clubleiding aangegeven zijn tot 2024 lopende contract niet te gaan verlengen.

'Verdediger Bayern dient na vier jaar vertrekwens in'
© Pro Shots

Pavard is net kampioen geworden met Bayern en vindt dit een mooi moment om de Bundesliga-deur achter zich dicht te trekken. De rechtsback heeft naar verluidt al in januari aangegeven dat hij deze zomer graag een stap wil maken. Trainer Thomas Tuchel heeft zijn best gedaan om Pavard te behouden, maar zijn besluit staat. Pavard heeft opties in Engeland en in Spanje en Barcelona zou een belangrijke gegadigde zijn.

De Fransman ligt in München nog tot 2024 vast, dus de verwachting is niet dat Bayern de hoofdprijs zal kunnen krijgen voor hem. Pavard maakte in 2019 voor omstreeks 35 miljoen euro de overstap naar Bayern, dat hem overnam van VfB Stuttgart. Voor die club speelde Pavard drie seizoenen.

Pavard won met Bayern de Champions League,  het WK voor clubs, de UEFA Super Cup, driemaal de Duitse beker en werd vier keer kampioen van Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.