Paulinho bevestigt mogelijk vertrek bij Barcelona: 'We moeten praten'

Reacties

Paulinho houdt het wellicht na een jaar alweer voor gezien bij Barcelona. De Braziliaanse middenvelder heeft bevestigd dat hij aanbiedingen van andere clubs op zak heeft en denkt na over een transfer.

Paulinho bevestigt mogelijk vertrek bij Barcelona: 'We moeten praten'

Paulinho (29) maakte vorig jaar de veelbesproken overstap van Guangzhou Evergrande naar Barcelona, dat tot de verbazing van velen veertig miljoen euro betaalde voor de middenvelder. Paulinho verraste de critici met een sterk seizoen in Spanje en ging vervolgens met Brazilië naar het WK. Vrijdagavond werd hij met zijn land uitgeschakeld door België.

De Catalaanse krant SPORT kwam eerder deze week met het bericht dat Paulinho na een jaar terug zou kunnen keren naar China. Een niet nader bekende club uit de Super League zou vijftig miljoen euro hebben geboden, waardoor Barcelona dus tien miljoen winst zou kunnen maken. Voor Paulinho ligt er in China naar verluidt een zeer lucratief contract klaar.

Na de nederlaag tegen België bevestigde Paulinho tegenover Onda Cero het gerucht over een mogelijk vertrek bij Barcelona. 'Nu het WK erop zit, ga ik met mijn zaakwaarnemer in gesprek met Barcelona', zei de middenvelder. 'Ik heb een aanbieding van een club uit China en een aanbieding van een andere club ontvangen, maar het is nog niet zeker dat ik vertrek. We moeten praten.'

Paulinho speelde in het afgelopen seizoen 49 officiële wedstrijden voor Barcelona, waarmee hij de Spaanse landstitel en de Copa del Rey won. Van die 49 duels begon hij 27 keer als basisspeler. Voor zijn eerdere avontuur in Azië speelde Paulinho nog in de Premier League voor Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.