Pastoor gaat door na succesvolle maanden in Oostenrijk

Reacties

Alex Pastoor is ook volgend seizoen trainer van SRC Altach. De Nederlander kwam in maart aan het roer te staan bij de Oostenrijkse club en presteerde er goed.

Pastoor gaat door na succesvolle maanden in Oostenrijk

Bij Altach werd er zelfs even gedacht aan plaatsing voor Europees voetbal. Met vier overwinningen, vier remises en een verliesbeurt maakte de club stappen in de competitie, maar Altach komt met nog een wedstrijd te spelen net tekort om in de play-offs bij de bovenste twee te eindigen. Dat er überhaupt aan Europees voetbal gedacht kon worden, was al een klein wonder op zich. Altach stond maar twee punten van de degradatiezone af toen Pastoor trainer werd.

Desondanks is men in Oostenrijk tevreden over Pastoor. 'De laatste maanden hebben we gezien dat Alex sportief en als mens bij de filosofie van Altach past. Hij kwam bij ons in een moeilijke situatie terecht, maar hij speelde een belangrijke rol in de competitie', aldus directeur Georg Zellhofer.

Pastoor ging na overleg met het thuisfront overstag. 'Ik heb heel veel plezier gehad in mijn eerste maanden hier. Ik ben ervan overtuigd dat er nog meer kan gebeuren in de toekomst. Ik moest mijn situatie duidelijk maken aan mijn gezin, daarom duurde het wat langer om deze beslissing te nemen. Maar ik ben nog niet klaar hier, ik zit nog vol energie voor volgend seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.