Pardew haalt met De Bock volgende versterking van Engelse bodem

Reacties

Na Sam Stubbs komt ook Laurens De Bock deze maand naar ADO Den Haag. De 27-jarige linkervleugelverdediger komt over van Leeds United. Hij is de tweede aanwinst voor trainer Alan Pardew, die zich in de laatste week van december verbond aan ADO.

Pardew haalt met De Bock volgende versterking van Engelse bodem
© Pro Shots

De Bock speelde in eigen land vier seizoenen voor Lokeren en vijf jaar bij Club Brugge. In 2018 nam hij de wijk naar Leeds United, maar verloor daar al vrij vlot zijn basisplaats. Nadat hij verder zakte in de pikorde liet hij zich verhuren aan KV Oostende (foto) en, in september jongstleden, aan Sunderland.

Bij Sunderland kwam de voormalig Belgisch jeugdinternational er niet aan te pas, dus keerde hij deze maand terug bij Leeds. Nu staat De Bock voor een nieuwe uitdaging met een tijdelijk verblijf bij ADO, dat de komende maanden degradatie uit de Eredivisie hoopt af te wenden.

Polley
FC Dordrecht heeft zich bij ADO Den Haag gemeld om een huurperiode voor Robin Polley voor elkaar te krijgen. De 21-jarige verdediger komt in de Hofstad niet aan spelen toe en heeft ook weinig perspectieven voor de tweede seizoenshelft. Aan De Krommedijk kan Polley ervaring opdoen als prof.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2019/2020

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
16
Fortuna Sittard
26
6
8
12
29-52
-23
26
17
ADO Den Haag
26
4
7
15
25-54
-29
19
18
RKC Waalwijk
26
4
3
19
27-60
-33
15
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. De Bock
Meer over L. De Bock
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.