Paniek bij Liverpool: bekeruitschakeling dreigt na opstellen Chirivella

Reacties

De English Football League is een onderzoek gestart naar het League Cup-duel tussen MK Dons en Liverpool. Bij de bezoekers is mogelijk een niet speelgerechtigde speler in actie gekomen, het zou gaan om Pedro Chirivella.

Paniek bij Liverpool: bekeruitschakeling dreigt na opstellen Chirivella

Tegenover The Athletic bevestigt een woordvoerder van Liverpool dat er een onderzoek loopt. 'De club is zich bewust van een mogelijk administratief probleem. We werken samen met de organisatie om alle feiten op een rijtje te krijgen en reageren verder niet tot het proces ten einde is', klinkt het vanuit de club.

Diverse Engelse media melden dat het om Chirivella gaat. Mocht de 22-jarige Spanjaard inderdaad het probleem vormen, dan is de kwestie extra pijnlijk. De voormalige huurling van Willem II had maar een kleine bijdrage. Hij viel in de 63ste minuut bij een 0-1 stand in voor Naby Keïta. Even daarna bepaalde Oranje-jeugdinternational Ki-Jana Hoever de eindstand op 0-2.

Chirivella werd in de tweede helft van vorig seizoen verhuurd aan Extremadura. Daarna zou er iets zijn misgegaan bij het papierwerk, de middenvelder zou niet opnieuw zijn ingeschreven bij de Engelse bond.

Real Madrid
Bij Real Madrid roepen de berichten uit Liverpool ongetwijfeld herinneringen op aan Denis Cheryshev. Door het opstellen van de niet speelgerechtigde Rus werd De Koninklijke in het seizoen 2015/16 uit het Spaanse bekertoernooi gezet. Al tijdens de wedstrijd drong toen bij Real het besef door dat Cheryshev eigenlijk geschorst was.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.