Panathinaikos verlost Ayoub van uitzichtloze situatie bij Feyenoord

Reacties

Yassin Ayoub staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor Panathinaikos,waar hij een contract voor 3,5 jaar kan tekenen. Het is de bedoeling dat het tot medio 2022 doorlopende contract van de middenvelder wordt ontbonden in De Kuip, zodat hij transfervrij naar Griekenland kan verhuizen.

Panathinaikos verlost Ayoub van uitzichtloze situatie bij Feyenoord
© Pro Shots

Feyenoord nam Ayoub medio 2018 zelf ook transfervrij over van FC Utrecht. Waar de spelmaker in de Domstad een belangrijke kracht was, slaagde hij er niet in te overtuigen in Rotterdam-Zuid. Achtereenvolgens Giovanni van Bronckhorst, Jaap Stam en Dick Advocaat zagen in Ayoub geen basisspeler voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

De 25-jarige Ayoub kon afgelopen zomer al vertrekken bij Feyenoord, maar besloot toen voor zijn kans te vechten. Dat gevecht heeft de geboren Marokkaan verloren, maar met Panathinaikos heeft hij wel een club van naam gevonden. De Grieken staan momenteel vierde in de Super League. Met Bart Schenkeveld speelt er nog een speler met een Feyenoord-verleden voor Panathinaikos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Y. Ayoub
Meer over Y. Ayoub
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.