Overmars voorspelt hete transferzomer: 'Denk niet dat het team intact blijft'

Reacties

In een groot interview met Ajax TV heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars vooruitgeblikt op de transferperiodes. Ajax lijkt in de winterstop geen afscheid te moeten nemen van de topspelers, maar in de zomer verwacht Overmars wel actie.

Overmars voorspelt hete transferzomer: 'Denk niet dat het team intact blijft'

Met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Andre Onana en Hakim Ziyech heeft Ajax enkele spelers in de selectie die nadrukkelijk in de gaten worden gehouden door de Europese top. Overmars bekent dan ook dat dit het seizoen moet worden waarin de prijzenkast aangevuld moet worden.

'Natuurlijk is het nu of nooit, want volgend jaar ziet de wereld er weer anders uit', doelt de directeur op het vertrek van enkele sterkhouders. 'De spelers hebben een bepaald doel voor ogen, dus ik reken er niet op dat het team intact blijft. Het is aan ons om dit zo goed mogelijk op te vangen.'

Daar krijgt Overmars een flink potje voor, want voor De Ligt en De Jong zijn al gigantische transferbedragen genoemd. 'Het zal niet makkelijk worden, maar ik ben toch zeer positief gestemd over volgend jaar.'

Ajax sluit het jaar af als nummer twee van de Eredivisie, na de winterstop is de club nog actief op drie fronten: de competitie, de Nederlandse beker en de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.