Overbodige Te Wierik wil duidelijkheid over transfer

Reacties

Het Engelse avontuur van Mike te Wierik lijkt al te stranden. De verdediger staat in de belangstelling van een aantal Nederlandse clubs, maar wacht nog op duidelijkheid van Derby County.

Overbodige Te Wierik wil duidelijkheid over transfer
© Pro Shots

Derby County nam Te Wierik afgelopen zomer transfervrij over van FC Groningen. In het begin van het seizoen speelde de 28-jarige verdediger enkele wedstrijden, maar na het ontslag van Phillip Cocu is hij uit beeld geraakt.

Wayne Rooney neemt ad-interim de honneurs waar bij The Rams en heeft Te Wierik niet nodig. De Nederlandse verdediger moest al opdraven bij de beloftenploeg van de nummer 22 van het Championship. Te Wierik zet daarom in op een vertrek bij Derby County. Zaakwaarnemer René Eijkelkamp hoopt op korte termijn te horen tegen welke voorwaarden een transfer bespreekbaar is.

FC Groningen, waar Te Wierik tussen 2017 en 2020 onder contract stond, en Fortuna Sittard hebben hun belangstelling al kenbaar gemaakt. Ook vanuit Duitsland komt er belangstelling op gang. Te Wieriks contract bij Derby loopt nog tot medio 2023.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Derby County
Meer over Derby County
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.