Overbodige Narsingh op dood spoor bij Swansea City

Reacties

Luciano Narsingh is volledig op een zijspoor beland bij zijn club Swansea City. De 28-jarige Nederlander heeft dit seizoen nog geen enkele minuut gespeeld en mag in januari vertrekken uit Wales.

Overbodige Narsingh op dood spoor bij Swansea City

De BBC meldt woensdag dat Swansea flink wil snijden in het salarisbudget. De Welshe club degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en was daarom gedwongen om een aantal grootverdieners te verkopen. Onder anderen Lukasz Fabianski (West Ham United) Alfie Mawson (Fulham) en Ki Sung-Yueng (Newcastle United) werden verkocht. Voor Narsingh was ook interesse, van AEK Athene, maar tot een transfer kwam het niet.

Narsingh bleef bij Swansea, maar de aanvaller komt dit seizoen totaal niet voor in de plannen van manager Graham Potter. De Nederlander kampte weliswaar met een hamstringblessure, maar ook daarvoor zat hij op de tribune. Aangezien de negentienvoudig Oranje-international zo'n 50.000 pond (57.392 euro) per week opstrijkt aan salaris, is de club meer dan bereid hem in januari te laten gaan. 

Datzelfde geldt voor Wilfried Bony. Swansea nam de voormalig spits van onder meer Vitesse in de zomer van 2017 over van Manchester City, maar dit seizoen stond de Ivoriaan wegens blessureleed lang aan de kant. Na negen maanden revalideren van een kniekwetsuur maakte hij afgelopen weekend zijn rentree.

Bony is de absolute grootverdiener bij de Championship-club en als Swansea nog iets aan hem wil verdienen, moet het in januari gebeuren. Het contract van Bony loopt net als bij Narsingh komende zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.