Overbodige Braithwaite laat zich niet wegjagen uit Camp Nou

Reacties

Bij Barcelona hoeft hij niet te rekenen op veel speeltijd. Maar Martin Braithwaite is niet van plan zijn droom op te geven.

Overbodige Braithwaite laat zich niet wegjagen uit Camp Nou
© Pro Shots

Het gebrek aan perspectief heeft Braithwaite er niet toe gebracht actief te zoeken naar een nieuwe bestemming. Volgens Diario Sport wil de Deense spits gaan voor zijn kansen in Camp Nou, ook al zijn die nog zo klein. De Catalaanse club is in zijn ogen sportief het hoogste dat hij kan bereiken.

Over belangstelling heeft Braithwaite geen klagen. Brighton & Hove Albion, Celta de Vigo, Valencia en Sevilla worden genoemd als geïnteresseerde clubs. Maar Barcelona is niet van plan de spits gratis te laten vertrekken. De Catalaanse club zou zo'n acht miljoen euro willen hebben voor de overbodige spits.

Eind mei had Braithwaite zich al strijdvaardig getoond over zijn toekomst bij Barcelona. 'Ik heb nog een contract voor twee jaar, we hebben een goede trainer en ik weet dat ik waarschijnlijk de kans krijg als ik hard blijf werken', zei de Deense international. 'Ik denk daarom niet zoveel na over mijn toekomst. Xavi is gelukkig met mijn arbeid en dat is het enige waarover ik controle heb.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.