Oudjaar Quiz: wie maakten de meeste goals in 2018?

Reacties

De laatste wedstrijden van 2018 werden zondag gespeeld in de Premier League. En dus is het tijd om de balans op te maken. Wie scoorden vorig jaar het meest in alle competities voor club en land? Het is het onderwerp van deze quiz.

Oudjaar Quiz: wie maakten de meeste goals in 2018?

Uiteraard zijn de namen van de jaarlijks terugkerende grootheden ook weer terug te vinden op deze lijst. We hebben er echter voor gekozen om alle spelers uit de beste vijftien competities van Europa (op basis van de huidige UEFA-coëfficiëntenlijst) mee te nemen. Ja, er zitten dus ook wat Eredivisionisten tussen.

Wie vorig jaar de meeste doelpunten maakten in alle competities voor club en land is dus het onderwerp van deze quiz, die we samenstelden in samenwerking met Opta. Wij geven, naast het aantal gespeelde duels en het aantal gemaakte doelpunten, alvast weg voor welke club(s) ze dat deden. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.