'Oude Eredivisie-bekende Isak hoog op het lijstje bij Arsenal'

Reacties

Alexander Isak brak niet door bij Borussia Dortmund, maar lijkt alsnog op weg naar de top. De aanvaller doet het goed bij Real Sociedad en wordt regelmatig in verband gebracht met een volgende stap in zijn loopbaan. Nu wordt gemeld dat Arsenal Isak voor komende zomer als een serieuze optie ziet.

'Oude Eredivisie-bekende Isak hoog op het lijstje bij Arsenal'
© Pro Shots

Bij Arsenal is er komend seizoen nog veel onduidelijkheid over de spitspositie. Pierre-Emerick Aubameyang moest onlangs zijn aanvoerdersband inleveren, nadat hij te laat was teruggekeerd van een trip naar Frankrijk, en is sindsdien niet meer in actie gekomen. Alexandre Lacazette is nu de eerste keus in de punt van de aanval, maar hij beschikt over een aflopend contract.

Arsenal houdt rekening met een vertrek van zowel Aubameyang als Lacazette en is daarom al druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe spits. The Athletic heeft begrepen dat Isak hoog op het lijstje staat. De 22-jarige Zweed wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door scouts van The Gunners, die - volgens de berichtgeving - erg enthousiast geraakt zouden zijn.

Isak is nu bezig bij zijn derde seizoen bij Real Sociedad, waarvoor hij in het afgelopen voetbaljaar zeventien keer scoorde in La Liga. Dit seizoen staat de teller op vier competitiegoals en drie doelpunten in de Europa League. Voor zijn avontuur in Baskenland speelde Isak een halfjaar voor Willem II, dat de aanvaller destijds huurde van Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.