Oude bekende Janse moet VVV uit de brand helpen

Reacties

Jens Janse keert terug in de Eredivisie. De 31-jarige rechtsback heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij VVV-Venlo.

Oude bekende Janse moet VVV uit de brand helpen

Janse zat sinds begin juli zonder club nadat zijn contract bij Leyton Orient ten einde was. De uit Limburg afkomstige verdediger was in de voorbereiding al op proef bij de Eredivisie-promovendus. Manager voetbal Stan Valckx legt uit waarom de club Janse nu pas heeft vastgelegd. 'Destijds lagen de prioriteiten op het gebied van versterkingen op andere posities. Inmiddels hebben we te kampen met een reeks blessures in onze verdediging. Roel Janssen heeft al een tijd last van zijn kuitbeen, Leroy Labylle is al enkele keren met een blessure uitgevallen, Tristan Dekker is zeker nog geruime tijd niet van de partij en er zijn wat kleine pijntjes achterin', aldus Valckx.

De aanwinst trainde donderdag al mee met de selectie van trainer Maurice Steijn, die met VVV goed is begonnen aan het Eredivisie-seizoen (achtste na zes wedstrijden). Janse speelde eerder in de jeugdopleiding van de Venlonaren en kwam in de Eredivisie uit voor Willem II en NAC.

In 2013 koos de verdediger voor zijn eerste buitenlandse avontuur. Na Córdoba belandde hij achtereenvolgens bij Dinamo Tiflis (Georgië), Ternana (Italië) en Leyton Orient.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.