Osman en Heracles niet eens over nieuw contract

Reacties

Heracles Almelo heeft recent geprobeerd het contract van Mohammed Osman open te breken. De 25-jarige middenvelder, één van de steunpilaren van trainer Frank Wormuth, heeft dat echter afgewezen. De kans bestaat nu dat Osman deze zomer nog vertrekt.

Osman en Heracles niet eens over nieuw contract

Osman heeft nog een contract tot de zomer van 2020. Vandaar dat Heracles er veel aangelegen was het contract open te breken. Osman en zijn management hebben aangegeven daar op dit moment niet voor open te staan.

De Syriër geldt als de absolute smaakmaker aan Almelose zijde en wordt door diverse clubs intensief gevolgd. De vraag is of één van hen deze zomer serieus wordt én of Heracles vervolgens bereid is mee te werken aan een transfer. Eerder raakte de Heraclieden al onder meer Brandley Kuwas, Adrián Dalmau en Kristoffer Peterson kwijt.

Osman tekende januari 2018 een contract voor tweeëneenhalf jaar bij Heracles. In zijn eerste half jaar kwam de middenvelder niet verder dan 74 minuten. Vorig jaar werd Osman onder Wormuth een basisspeler en kwam hij in 31 wedstrijden tot vijf doelpunten en drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer Mohammed Osman
Meer over Mohammed Osman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.