Oranje werkt dinsdagavond eerste training in Qatar af

Reacties

Met de bekendmaking van de WK-selectie werd het startsein gegeven voor de Oranje-missie in Qatar. De 26 Nederlandse WK-gangers melden zich maandag in Zeist.

Oranje werkt dinsdagavond eerste training in Qatar af
© The St. Regis Doha

Op de eerste dag van de WK-voorbereiding wordt 's avonds getraind. Na een gezamenlijke sessie op het veld zullen de internationals die in het weekend nog actief waren voor hun club naar de gym vertrekken.

Dinsdag volgt de reis naar Qatar, waar Oranje rond 20.00 uur plaatselijke tijd zal aankomen. Nederland zal tijdens het WK verblijven in The St. Regis Doha aan de West Bay, dat zo'n zeven kilometer af ligt van het trainingscomplex. 's Avonds is er een besloten uitlooptraining als eerste activiteit voor Oranje in Qatar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.