Oranje Quiz: toen Nederland er nog 'gewoon' bij was op het WK

Reacties

Terwijl 32 nationale ploegen zich voorbereiden op het WK, doet het Nederlands elftal de komende interlandperiode toch een beetje voor spek en bonen mee. Natuurlijk, bondscoach Ronald Koeman werkt met Oranje toe naar de start van de Nations League, maar écht meetellen doen we niet meer.

Oranje Quiz: toen Nederland er nog 'gewoon' bij was op het WK

Want eigenlijk had het deze maand vooral moeten gaan over de WK-selectie van Oranje, niet over die van al die andere landen die wel gaan. En dat terwijl het Nederlands elftal op de vorige twee toernooien respectievelijk tweede en derde werd en ook in 2006 al van de partij was.

Omdat het in zekere zin toch het einde van een tijdperk is, gaat de quiz van deze week over de laatste drie WK-selecties van Oranje. We stellen jullie geheugen behoorlijk op de proef (of misschien ook niet), we geven alleen de rugnummers en de posities van de spelers weg. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.