Oranje Quiz: de voorgangers van Malen in het Nederlands elftal

Reacties

Donyell Malen kan deze week zijn debuut maken voor het Nederlands elftal. Naar aanleiding van de eerste oproep van de PSV-aanvaller een quiz over debuterende aanvallers in Oranje.

Oranje Quiz: de voorgangers van Malen in het Nederlands elftal

Een eventueel debuut van Malen tegen Duitsland (vrijdag) of Estland (maandag) zou namelijk betekenen dat hij deze eeuw de 37ste aanvaller die debuteert in het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman haalde de twintig jaar oude PSV'er bij zijn selectie in de hoop dat hij de frontlinie van Oranje van een impuls kan voorzien.

Vooruitlopend op een debuut van Malen zetten we voor deze quiz alle aanvallers op een rij die sinds de eeuwwisselingen hun debuut maakten als international. Als hint krijgen jullie de datum en de wedstrijd waarin ze dat deden, hun leeftijd ten tijde van hun debuut en hun huidige aantal interlands en goals. Veel plezier!

* Spelers met een sterretje scoorden bij hun debuut als international. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.