Oranje in Sydney: eerste training en bezoekje aan Royal Botanic Gardens

Reacties

Na een reis van een etmaal zijn de Oranje Leeuwinnen zondag aangekomen in Sydney. In de Australische stad stond meteen de eerste (korte) training ter voorbereiding op het WK op het programma.

Oranje in Sydney: eerste training en bezoekje aan Royal Botanic Gardens
© Screenshot OnsOranje

De Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op het wereldkampioenschap, dat voor de ploeg van bondscoach Andries Jonker zondag 23 juli start met een wedstrijd tegen Portugal. Die wordt afgewerkt in Nieuw-Zeeland. Komende week traint het Nederlands elftal nog in Australië. Zondag betraden de speelsters voor het eerst het veld van Sydney FC, waar rek- en strekoefeningen de boventoon voerden.

Bij zonsondergang brachten de Oranje Leeuwinnen een bezoek aan de Royal Botanic Gardens, op een steenworp afstand van het Sydney Opera House. Op beelden van OnsOranje is te zien dat de speelsters nog moeten settelen na de lange reis naar Australië. Veel tijd om te rusten is er niet, want maandag start de officiële voorbereiding.

Dunedin en Wellington
De eerste training vindt plaats op het veld van The King's School. Zeven dag later staat de trip naar Nieuw-Zeeland op het programma. Nederland speelt in de groepsfase in Dunedin tegen Portugal en Viëtnam en tussendoor in Wellington tegen de Verenigde Staten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.